Στην Α΄ Δημοτικού το σχολικό έτος 2022 – 2023 εγγράφονται παιδιά που γεννήθηκαν το 2016.

Από την 1η έως τις 18 Μαρτίου 2022 θα πρέπει οι γονείς-κηδεμόνες (μόνο 1 άτομο) να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις εγγραφής στο σχολείο μας, εφόσον κατοικούν στα όρια της σχολικής μας περιφέρειας, προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:

α) Πιστοποιητικό Γέννησης: θα το αναζητήσει – για τους ημεδαπούςμαθητές/τριες – η Διευθύντρια  του σχολείου, μέσω του πληροφοριακού συστήματος του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Οι αλλοδαποί μαθητές/τριες εγγράφονται στην Α’ τάξη αφού προσκομίσουν ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό, επίσημα μεταφρασμένο, χωρίς να είναι απαραίτητη η πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης, καθώς και τα λοιπά δικαιολογητικά.

β) Βεβαίωση Φοίτησης από το Νηπιαγωγείο.

γ) Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του κηδεμόνα τού/τής μαθητή/τριας (λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, σταθερού τηλεφώνου, εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας, συμβόλαιο αγοράς ή ενοικίασης οικίας θεωρημένο από την εφορία).

δ) Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή (το έντυπο διατίθεται στο διαδίκτυο ή από το σχολείο και μπορεί να κατατεθεί το αργότερο έως την 1/9/2022).  

ε) Βιβλιάριο Εμβολίων του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

Στην περίπτωση μαθητών/τριών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες από 1 έως και 18 Μαρτίου 2022,  από 9: 00 έως και 12: 30, στο γραφείο της Διεύθυνσης του σχολείου.

Για διευκρινίσεις και για εγγραφές εκτός των ανωτέρω ωρών, μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο στο τηλέφωνο 210 2011026  ή στοηλ/κό ταχυδρομείο: mail@101dimathin.att.sch.gr

Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας: http://101dim-athin.att.sch.gr

ΣΗΜ.: Κατά την προσέλευσή σας να τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού (πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ή radid test, χρήση μάσκας και απόσταση 2 μέτρων), όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας: https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/.